Daikin - Luft til luft varmepumper

Daikin Perfera Gulv

PRODUCENTEN SKRIVER

Designet til komfort.

Perfera gulvmodellen har dobbelt luftudblæsning, hvor luften blæses både op og ned for at skabe en jævn varmefordeling. Dine fødder forbliver varme og temperaturen i rummet er jævnt fordelt.
Varmepumpen er lydsvag ned til 19 dBA og dermed en af markedets mest lydsvage varmepumper.

Daikin luft til luft varmepumpe Perfera gulvmodel nyhed

Daikin Perfera

PRODUCENTEN SKRIVER

Uanset vejret udenfor vil du med perfera væg i rummet altid opleve den optimale komfort. Perfera væg vil instinktivt sikre en ideel temperatur, så du og folk omkring dig kan nyde tilværelsen- og være produktive. Perfera vægmodellen er blevet redesignet og måler nu ca. 30 mm mindre end sin forgænger,

Daikin Perfera XR

Daikin Perfrea XR

PRODUCENTEN SKRIVER

Perfera XR’s slanke og elegante udseende gør klimastyring til en stilfuld sag. Daikin Perfera XR er designet til det kolde nordiske klima og giver dig et behageligt indeklima og en fantastisk energieffektivitet samt energimærker helt op til A+++.

Daikin Perfera XR

Daikin Stylish

PRODUCENTEN SKRIVER

Inspireret af tidligere designvindende Daikin luft til luft varmepumper – Daikin Emura og Ururu Sarara – har Stylish fået Good Design Award for sit innovative udseende og sine innovative funktioner. Denne pris er en samtidig en anerkendelse af de nye standarder for komfort og energi i HVAC-R-branchen.

Daikin luft til luft varmepumpe Stylish XR

Daikin Stylish XR

PRODUCENTEN SKRIVER

Stylish-serien har modtaget Good Design Award for sit smukke ydre og sine innovative funktioner. Denne pris er en anerkendelse af de nye standarder for komfort og energi i HVAC-R-branchen. Stylish har desuden modtaget IF-designprisen og Reddot Product Design Award for det innovative design.

Daikin luft til luft varmepumpe Stylish XR

Daikin Emura

PRODUCENTEN SKRIVER

Daikin Emuras slanke design og elegante fremtræden gør den til en af markedetssmukkeste klimaanlæg. Daikin Emura er internationalt anerkendt for sit smukke design, som passer ind i enhver indretning.

Daikin luft til luft varmepumpe Emura

Daikin Ururu Sarara

PRODUCENTEN SKRIVER

Det intelligente øje i 3 retninger bruger følere til at registrere og dirigere luften bort fra personer, for at skabe den perfekte luftstrøm. Dit system skifter automatisk til energibesparende tilstand, når det registrerer, at der ingen personer er i rummet.

Daikin uft til luft varmepumpe Ururu l

Daikin Multisplit

PRODUCENTEN SKRIVER

Køl eller opvarm flere rum med én udendørsenhed. Du kan tilslutte op til fem indendørsenheder – uanset produktserie eller stil – til én multi-split udendørsenhed. Uanset om du er på udkig efter en løsning, der optager minimal plads udenfor, eller om du søger en løsning med tilslutning af flere  indedele, så er multisplit den ideelle løsning. Multisplit tilpasser sig nemlig dine behov.

Daikin Multisplit udedel