Fujitsu - Luft til luft varmepumper

Varmepumpe Fujitsu logo

Fujitsu Prestige

PRODUCENTEN SKRIVER

Præmieret design, som ikke bare er smukt, men også yderst effektivt og diskret med beskedne dimensioner. Den varmepumpe i højeste energiklasse A+++, som bedst udnytter pladsen til super billig opvarmning. Suveræn, stille og behagelig lydoplevelse.

Fujitsu Prestige luft til luft varmepumpe indedel

Fujitsu Style

PRODUCENTEN SKRIVER

Style er lillebror til Prestige, men også med præmieret design og beskedne dimensioner. Her får du lidt lavere virkningsgrad og et par funktioner mindre, men stadig den lækre lyd som storebror.

Fujitsu Style luft til luft varmepumpe indedel

Fujitsu Sirius

PRODUCENTEN SKRIVER

Markedets nok stærkeste varmepumpe i intervallet mellem -10 gr. – 10 gr. og det samtidig ved en højere virkningsgrad. En ægte stjerne, der stræder lune i alle kroge – det fås ikke bedre.

Fujitsu Sirius luft til luft varmepumpe

Fujitsu Alpine

PRODUCENTEN SKRIVER

Lillebror til Sirius med mindre ydelse. Slank indendørs enhed og generelt beskedne dimensioner. En rigtig slider.

Fulitsu Alpine luft til luft varmepumpe indedel

Fujitsu Harmony

PRODUCENTEN SKRIVER

Vores Fujitsu luft til luft varmepumper kan være en aktiv del af din boligindretning med denne utrolig smukke model. Den mørke bund med de metalliske sider og front udstråler en elegance, som vil kalde mange hjem. Den lyse falder i ét med omgivelserne, men mindre du kigger på den, for så vil du opleve dens smukke kurver og levende overflade.

Fujitsu Talent

PRODUCENTEN SKRIVER

Hvis du søger ren forkælelse til dig og dine kolde tæer, så skal den line luft komme stille og silkeblødt hen over gulvet. Talent står på gulvet, har både en ventilator, der sender lun luft hen over gulvet, og en der sender den op og ud i rummet. Placeringen giver en fantastisk varmefordeling i rummet, som efterlades lunt fra gulv til loft.

Fujitsu Talent varmepumpe

Fujitsu Sky

PRODUCENTEN SKRIVER

Det bliver ikke mere eksklusivt, end når luften kommer blidt ned fra oven. Sky indbygges diskret i dit loft, så du skal kigge op for at få øje på den, og den fordeler behageligt luften i alle retninger i hele rummet.

Sky Loftkassette

Fujitsu Holiday

PRODUCENTEN SKRIVER

Det enkle valg som supplerende varmekilde, til sekundære rum eller til køling af soveværelset. den diskrete inddel har beskedne mål og er samtidig markedets miljørigtige varmepumpe. Har enkle, primære funktioner – igen dikkedarer – men med mulighed for Wifi-styring via APP, ligesom alle vores øvrige modeller.

Fujitsu Holiday luft til luft varmepumpe indedel