Fujitsu - Luft til vand varmepumper

Bæredygtig varme og varmt vand til hele din bolig

Fujistu Waterstage varmepumper er en bæredygtig og fremtidssikret varmekilde til dig, som stå over for nybyggeri eller udskiftning af dit nuværende pille-, brænde, gas- eller oliefyr, eller som opvarmer boligen med dyr el-varme.

En Fujitsu luft til vand varmepumpe kan både producere varmt vand til radiatorer og gulvvarme, og varmt brugsvand til vandhaner og brusere.

Med Fujitsu får du høj varmeydelse og høj virkningsgrad under alle forhold, vinter og sommer. Vi adskiller os mærkbart fra konkurrenterne ved også at fokusere på det, du oplever i hverdagen, nemlig smukt design, en kompakt størrelse og lydens kvalitet.

Waterstage G

Gulvmodellen med indbygget varmtvandsbeholder er løsningen til dig, der ønsker en komplet enhed for gulvvarme, radiator og varmt brugsvand.

Waterstage V

Det kompakte vægmonterede vandmodul er til dig, som ønsker et beholde din nuværende varmtvandsbeholder )hvis du f.eks. i dag har et solcelleanlæg) eller ønsker en ny fritstående eller vægmonteret varmtvandsbeholder. Eller måske helt uden varmtvandsbeholder, hvis du ønsker centralvarme.