Fujitsu - Luft til vand varmepumper

Bæredygtig varme og varmt vand til hele din bolig

Fujistu Waterstage varmepumper er bæredygtige og en fremtidssikret varmekilde til dig, som stå over for nybyggeri eller udskiftning af dit nuværende varmeløsning.

En Fujitsu luft til vand varmepumpe kan både producere varmt vand til radiatorer, gulvvarme og varmt brugsvand.

Med disse varmepumper får du god varmeydelse og høj virkningsgrad under alle forhold, både sommer og vinter. Varmepumperne har et smukt design, en kompakt størrelse og så er der også tænkt over lyd.

Varmepumperne kobles direkte på dit eksisterende varme- og vandsystem, uden behov for yderligere komponenter.

Ved at benytte en unik teknologi, sikres perfekt drift sammen med gulvvarme og radiatorer. Det forenkler installationen og reducerer drifts-og vedligeholdelsesomkostningerne.

En Fujitsu Waterstage er designet og bygget til nordiske forhold og danske behov.

Varmepumpe Fujitsu logo
Fulitsu varmepumpe familien

Waterstage G

Luft til vand gulvmodellen med indbygget varmtvandsbeholder, er løsningen til dig, der ønsker en komplet enhed til gulvvarme, radiator varme og varmt brugsvand.

Fujitsu Waterstage adskiller sig ved at have en unik dobbeltvirkende varmeveksler, som sørger for,at du kan få ligepræcis dén mængde varme, du behøver.

Fujitsu Waterstage dækker boliger fra cirka 40 til 350 m2.

Fujitsu Waterstage Gulvmodel

Waterstage V

Det kompakte vægmonterede modul er til dig, som ønsker et beholde din nuværende varmtvandsbeholder, hvis du f.eks. har et solcelleanlæg eller ønsker en ny fritstående eller vægmonteret varmtvandsbeholder.

Kan også installeres helt uden varmtvandsbeholder, hvis du ønsker centralvarme.

Varmepumperne leveres alle med et særligt program, der beskytter dit varme badevand imod Legionella bakterier, som trives i lunkent og stillestående vand mellem 20-50°C.

Fujitsu Waterstage beholder