Luft til luft varmepumper hos Dansk Varmepumpe Center

Udnyt energien i luften udendørs med en luft til luft varmepumpe, som overføres til luften indendørs. På den måde får du opvarmet eller nedkølet lokalet på en meget klimavenlig og rentabel måde.

Energieffektive og anerkendte varmepumper
Find den rette løsning til et enkelt rum eller et system til hele boligen. Vi opfylder dine ønsker med et bredt udvalg af luft-til-luft varmepumper. Udover at sikre dig en energieffektiv løsning med fleksible tilpasningsmuligheder, så går vi op i æstetik. Vores montører sørger for en nem og sikker montering af pumpen. Både udendørsenheden og indendørsenheden bliver placeret så nænsomt som muligt, for at den passer ind i dit hjem.

Forbedret indeklima med komfortvarme
Oplev en markant forbedring af indeklimaet på kontoret, i sommerhuset eller boligen ved installation af en luft-til-luft-varmepumpe. Du kan både bruge luften udefra til opvarmning om vinteren og nedkøling om sommeren. En luft til luft varmepumpe kan nemlig også bruges som aircondition. Du indstiller blot den ønskede temperatur, og pumpen udvinder energi fra luften udendørs og sender den ud i rummet som varm eller kølig luft. Det giver komfort og tryghed, når du nemt kan styre varmepumpen tilkoblet Wi-Fi, så du via en app kan overvåge og justere temperaturen, selv når du ikke befinder dig i boligen.

Spar eventuelt endnu mere på energien med en luft til vand varmepumpe, hvor du også kan opvarme brugsvand, vandbåren radiatorvarme, gulvvarme og swimmingpool.

Tag fat i Dansk Varmepumpe Center
Lad os tage en dialog om, hvordan du kommer i gang med at spare penge på varmeregningen ved at skifte din nuværende varmekilde til en klimavenlig luft til luft varmepumpe.

Book et møde, skriv til info@dvpc.dk eller ring på +45 2323 5000

FlyvendeLuft til luft varmepume pige

Vi forhandler flere kendte mærker

PRODUCENTEN SKRIVER

Daikins luft til luft varmepumper er internationalt anerkendt for deres flotte design. Deres slanke og elegante udseende gør klimastyring til en stilfuld sag. Daikin Perfera XR er designet til det kolde nordiske klima og giver dig et behageligt indeklima og en fantastisk energieffektivitet samt energimærker helt op til A+++.

Daikin Perfera XR
Varmepumpe Fujitsu logo

PRODUCENTEN SKRIVER

Fujitsu Prestige: Præmieret design, som ikke bare er smukt, men også yderst effektivt og diskret med beskedne dimensioner. Den varmepumpe i højeste energiklasse A+++, som bedst udnytter pladsen til super billig opvarmning. Suveræn, stille og behagelig lydoplevelse.

Fujitsu Prestige luft til luft varmepumpe indedel
Varmepumpe Mitsubishi Electric Logo

PRODUCENTEN SKRIVER

Mitshubishi Hero: Når udedelen er korrekt og professionelt monteret, kan du stort set ikke høre den. Om natten drosler den yderligere ned med “Night-mode” Hvis du kan høre noget, er det vingesuset fra den propel, der sender luften forbi varmeveksleren.

Mitsubishi luft til luft varmepumpe Hero
Gree logo

PRODUCENTEN SKRIVER

Gree Amber er en støjsvag og energieffektiv luft til luft varmepumpe, som er specielt udviklet til det nordiske klima og derfor fungerer ved varmedrift helt ned til – 30°C. Varmepumpen anvender det miljøvenlige kølemiddel R32 og har en energimærkning på imponerende A+++.

Gree Amber luft til luft varmepumpe