Spar på varmeregningen med en luft til vand varmepumpe.

Gør en god og miljøvenlig investering i en luft til vand varmepumpe til opvarmning af boligen, brugsvand, vandbåren radiatorvarme, gulvvarme og swimmingpool.

Klimavenlig opvarmning
En luft til vand varmepumpe adskiller sig fra en luft til luft varmepumpe ved, at den kan bruges som den eneste opvarmningskilde i din bolig eller ejendom. Det er derfor en lidt større og mere langsigtet investering end luft til luft varmepumper. Til gengæld kan du reducere prisen på dit varmeforbrug betragteligt og få endnu mere komfortvarme.

Kend dit forbrug og din besparelse
Få lavet en nøje udregning af, hvornår din investering er tjent hjem. Du kan søge om et energitilskud eller få håndværkerfradrag på installationen. Derudover kan du se frem til en kontant besparelse på din energiregning – især hvis du erstatter et oliefyr eller et gasfyr med en varmepumpe.

Få regnet ud, hvor meget du kan spare, hvor vi blandt andet tager højde for:

•  dit nuværende varmeforbrug
•  din nuværende varmekilde
•  graden af isolering i huset
•  antal personer i din husstand – krav til varmt brugsvand
•  husets areal
•  energimærkning med mere
•  varmepumpens effektivitet

Få tilskud fra Energistyrelsen
Et par gange om året kan du søge om tilskud til forbedringer, der får din bolig til at bruge mindre energi. Pengene kommer fra Bygningspuljen.

Du behøver ikke et tilbud på en varmepumpe for at søge tilskuddet.

Du søger tilskud på Energistyrelsens hjemmeside: Søg tilskud her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Dansk Varmepumpe Center for at høre mere om dine muligheder.

Tag fat i Dansk Varmepumpe Center
Lad os tage en dialog om, hvordan du kommer i gang med at spare penge på varmeregningen ved at skifte din nuværende varmekilde til en klimavenlig luft til vand varmepumpe.

Book et møde, skriv til info@dvpc.dk eller ring på +45 2323 5000

luft til vand varmepumper

Vi forhandler flere kendte mærker

M-Tec Danmark logo

PRODUCENTEN SKRIVER

Danmarks mest lydløse varmepumpe
M-tec (tidligere Pico) er altid optimalt orienteret omkring udviklingen på markedet. Resultatet er et varmeanlæg med den højeste effekt, testet på et uafhængigt test institut.

M-Tec varmepumpe udedel
Daikin varmepumper

PRODUCENTEN SKRIVER

Daikin Altherma 3 giver varme til nye huse, der bruger varmepumper. Den tredje generation af Daikins kendte varmesortiment – Daikin Altherma 3 bruger Bluevolution-teknologi, en kombination af Daikin-kompressorer og kølemiddel R-32 for at opnå A++ effektivitet.

Daikin-Altherna varmepumpe indedel
Panasonic Logo

PRODUCENTEN SKRIVER

Aquarea T-CAP tilhører den nye generation af Panasonic-varmepumper til opvarmning, køling og varmt brugsvand. Den nye serie integrerer intelligent den bedste Hydrokit-teknologi med en førsteklasses beholder i rustfrit stål, som også dækkes af en 10 års garanti. På denne måde kombinerer Panasonic det bedste produktdesign med en høj ydeevne og opnår en markedsledende COP-klassifikation.

Panasonic Aquarea luft til vand varmepumpe udedel
Varmepumpe Fujitsu logo

PRODUCENTEN SKRIVER

Bæredygtig, billig og fremtidssikret varme og varmt vand til hele boligen
Fujitsu Waterstage sikrer dig massive besparelser på varmebudgettet, nem drift og stabil varme i mange år frem. Det brede produktprogram rummer en løsning til alle typer boliger, fra 40 – 1.000 m2.

Waterstage Fuitsu luft til vand varmepumpe
Varmepumpe Mitsubishi Electric Logo

PRODUCENTEN SKRIVER

Ecodan Silent er udstyret med trinløs Inverter teknologi, herunder den nye, egen udviklede tank. Denne helt nye teknologi betyder store energibesparelser for boligejeren, fordi Ecodan Silent kræver mindre energi end andre systemer for at opvarme huset.

Mitshubishi-Ecodan luft til vand varmepumpe