Luft til vand varmepumper hos Dansk Varmepumpe Center

Gør en god og miljøvenlig investering i en luft til-vand-varmepumpe til opvarmning af boligen, brugsvand, vandbåren radiatorvarme, gulvvarme og swimmingpool.

Klimavenlig opvarmning
En luft-til-vand-varmepumpe adskiller sig fra en luft-til-luft-varmepumpe ved, at den kan bruges som den eneste opvarmningskilde i din bolig eller ejendom. Det er derfor en lidt større og mere langsigtet investering end luft-til-luft-varmepumper. Til gengæld kan du reducere prisen på dit varmeforbrug betragteligt og få endnu mere komfortvarme.

Kend dit forbrug og din besparelse
Få lavet en nøje udregning af, hvornår din investering er tjent hjem. Du kan søge om et energitilskud eller få håndværkerfradrag på installationen. Derudover kan du se frem til en kontant besparelse på din energiregning – især hvis du erstatter et oliefyr eller et gasfyr med en varmepumpe.

Få regnet ud, hvor meget du kan spare, hvor vi blandt andet tager højde for:

•  dit nuværende varmeforbrug
•  din nuværende varmekilde
•  graden af isolering i huset
•  antal personer i din husstand – krav til varmt brugsvand
•  husets areal
•  energimærkning med mere
•  varmepumpens effektivitet

Få tilskud fra Energistyrelsen
Når du ønsker at skifte din nuværende varmekilde til en mere energivenlig, kan du søge om et skattefrit tilskud fra Energistyrelsen til en luft til vand varmepumpe. Det kalder Energistyrelsen også for en luft-til-væske-varmepumpe.

Tilskuddets størrelse afhænger af din boligs størrelse og dit valg af varmepumpe. Der er 675 mio. kr. i puljen i 2021. Husk, du skal søge om tilskud, inden du køber en varmepumpe.

Kontakt Dansk Varmepumpe Center for at høre mere om dine muligheder for at få et tilskud til din energiforbedring ved hjælp af en varmepumpe.

På Energistyrelsens hjemmeside kan du også få et overslag på dit tilskud. Se mere her!

Tag fat i Dansk Varmepumpe Center
Lad os tage en dialog om, hvordan du kommer i gang med at spare penge på varmeregningen ved at skifte din nuværende varmekilde til en klimavenlig luft-til-vand varmepumpe.

Book et møde, skriv til info@dvpc.dk eller ring på +45 2323 5000

Vi forhandler flere kendte mærker

PRODUCENTEN SKRIVER

Danmarks mest lydløse varmepumpe
PicoEnergy er altid optimalt orienteret med denne udvikling. Resultatet er et varmeanlæg med den højeste effekt, testet på et uafhængigt test institut.

PRODUCENTEN SKRIVER

Bæredygtig, billig og fremtidssikret varme og varmt vand til hele boligen
Fujitsu Waterstage sikrer dig massive besparelser på varmebudgettet, nem drift og stabil varme i mange år frem. Det brede produktprogram rummer en løsning til alle typer boliger, fra 40 – 1.000 m2.

PRODUCENTEN SKRIVER

Daikin Altherma 3 giver varme til nye huse, der bruger varmepumper. Den tredje generation af Daikins kendte varmesortiment – Daikin Altherma 3 bruger Bluevolution-teknologi, en kombination af Daikin-kompressorer og kølemiddel R-32 for at opnå A++ effektivitet.

PRODUCENTEN SKRIVER

Ecodan Silent er udstyret med trinløs Inverter teknologi, herunder den nye, egen udviklede tank. Denne helt nye teknologi betyder store energibesparelser for boligejeren, fordi Ecodan Silent kræver mindre energi end andre systemer for at opvarme huset.

PRODUCENTEN SKRIVER

Model F2120 er særdeles overkommelig i drift, hvor den opnår en energieffektivitet (SCOP) på over 5.Den banebrydende teknik gør, at varmepumpen kan præstere ved ekstreme temperaturer på minus 20-25 grader. Andre luft til vand varmepumper skal op omkring frysepunktet, før de kan nærme sig tilsvarende effektivitet.