Mitsubishi - Luft til luft varmepumper

Mitsubishi luft til luft varmepumper er fleksible og derfor egnede, om du renoverer dit eksisterende hus, bygger nyt eller som varmekilde i sommerhuset, på kontoret, lageret eller i butikken.

Varmepumpe Mitsubishi Electric Logo

Mitsubishi Hero

PRODUCENTEN SKRIVER

Du kan stort set ikke høre Mitsubishi Hero luft til luft varmepumpen, når udedelen er korrekt og professionelt monteret. Om natten drosler den yderligere ned med “Night-mode” Hvis du kan høre noget, kan det kun være vingesuset fra den propel, der sender luften forbi varmeveksleren. Vores mitsubishi luft til luft varmepumper er set på TV.

Mitsubishi luft til luft varmepumpe Hero

Mitsubishi Compact Fighter

PRODUCENTEN SKRIVER

Compact Fighter er en unik skandinavisk luft til luft varmepumpe, der er udviklet, fremstillet og testet til vores forhold i norden. Den fortsætter med at arbejde, selv når det bliver meget koldt, faktisk helt ned til -35 ° C. Du behøver ikke at bekymre dig om, at den stopper med at producere varme.

Mitsubishi luft til luft varmepumpe indedel

Mitsubishi MFZ-KJ

PRODUCENTEN SKRIVER

Mitsubishi Electric’s luft til luft varmepumpen MFZ KJ’s diskrete design er en af dens væsentligste fordele. Gulvmodellen smelter, uanset placering, fint ind i det omgivende miljø, og opfattes aldrig som domineren- de. MFZ KJ kan med fordel bygges ind i væggen for en endnu mere diskret installation.

Mitsubishi luft til luft varmepumpe gulvmodel